En dokumentasjon fra spillejobb


Det er ikke alle forunt å få dokumentert spillejobber. Mange klarer ikke få med seg konserter, så derfor er det veldig fint få det fanget i evigheten. Celile Güzelce har et øye for kultur, kunst og mote. Hun har selv erfaring som komponist og bandleder. Hun har gjort en hel del veldig interessante konserter. Hun fotograferer og har begynt å filme. Den 4. desember i år slipper hun musikkvideoen Snø På Salte Tårer. I den forbindelse blir det en offisiell visning på Vinterhagen i Oslo. Martin Aakervik har fått en rolle i musikkvideoen og jobbet fram låta sammen med henne. Han har også spilt alle instrumenter i sitt eget studio. Rune Minde har gjort slutt-produksjonen og laget et profesjonelt lydbilde, mens Celile har produsert musikkvideoen. Vi gleder oss og ser fram til den 4. desember.

Celile Güzelce har fulgt med Martin Aakervik og dokumentert en hel del under en periode. Blant annet noen låter fra Hard Rock Café i Oslo. Her er et klipp av en Rolling Stones låta Sympathy For The Devil. Det kommer også et par låter fra plata Gnistene Fyker.

På Hard Rock var det en trio, bestående av Lars Birkelund på trommer og vokal. Torbjørn Holte på bass og vokal og Martin Aakervik vokal og gitar. Gjengen har etterhvert blitt veldig samspilte. Ta et øyeblikk og kikk på opptaket. Vi tar av oss hatten for Celile Güzelce og ønsker henne lykke til videre.