God jul

Juletiden er her med pressanginnkjøp, julebord, julegater, ribbe, pinnekjøtt, juleskinke, gløgg og nøtter. Det er lett å bli stressa og glemme å nyte i denne tiden. Vi må huske å ta vare på hverandre nå når den mørkeste tiden i året er her. Dele smil med så mange som mulig. Litt snø vil gi en eventyrlignende julestemning i de belyste julegatene. Uansett om du er gammel, ung, Norsk eller utenlandsk vil du merke tiden som er her. Det er lett å glemme å se hverandre og kose seg når det plutselig skjer så mye på en gang.

Martin Aakervik ønsker å opfordre folk til å kjøpe musikk denne måneden. Selv har han hele året anbefalt venner og bekjennte om å lytte til Gnistene Fyker gratis på Spotify eller Wimp. Vi kjenner alle en eller annen artist som har brukt hundrevis av tusen kroner, for å få gitt ut sin egen musikk. Og ofte er det en annen sjanger eller smak enn man selv har. Men musikk kan vokse gjennom lytting. Det kan berike og berøre. Kanskje den låta du aldrig hadde noe tro på betyr noe for deg? Sånn vet man ikke før man har tatt seg tid til å lytte. Det behøver ikke å være julemusikk man hører i jula. Ikke alle har et aparat rundt seg som kan invistere i en juleplate og det fins nok av dem på markedet. Hva med å støtte en mindre artist, en lokal artist? Om man skal ta seg råd og tid til det i løpet av dette året så må dette være måneden.

Martin Aakervik er veldig glad om valget ditt faller på hans plate. Han skjønner at folk kanskje har mange venner som har laga plater. Men han mener bestemt at alle har tid og råd til å kjøpe og høre, en mindre kjent artist en gang i løpet av 2014. Hva med å sette seg ned i godstolen og vri opp volumet i romjula?

Her er tre lenker for å kjøpe plata Gnistene Fyker

iTunes

Amazon

Emusic

God Jul!