Hjemmesiden oppe igjen

Oppdatering av wordpage var grunnen til at hjemmesiden forsvant. Det var vanskelig å finne ut av hva feilen var og undertegnede vet ennå ikke sjøl hvordan dette løste seg. Det er noen år siden hjemmesiden ble bygd opp, så kontakten med webansvarlig var heller ikke oppe å gå. Men Michael Nyberg tok likevel hand om saken og rettet opp problemet etterhvert. I forkant hadde vi prøvd løse det mot webhotellet i den tro at problemet lå der siden vi betaler dem for vårt domene.

Denne siden bør ryddes litt i da dokumentarserien Celile Güzelce brått ble stoppet og fjernet fra Youtube der den ble publisert. Grunnen er uviss og hva som skjer videre er usikkert. Vi beholder antagelig loggboka fra piratene som røvet kysten med kultur for noen år siden.

Utover dette er det ingen store planer for øyeblikket. Andre aktiviteter har fylt timeplanen. Det tok blant annet på å være musikalsk leder for årets oppsetning av Akerselvas Kultur og Teaterlag, Forelska i Frysja. I sommer ser det også ut til at det blir organisering, kursing og musikalsk bidrag for en barne og familie leir i Framfylkingens regi på Herøya. Noen skreddersydde private oppdrag finnes også utover det. Ellers er ingen tid til egen musikk eller egne prosjekter satt av på timeplanen, men masse ligger klart.

Vi ønsker en god sommer og skal forsøke oppdatere siden med nyheter og annet stoff etterhvert.