Hyggelig med artikkel

Det nye magasinet MOODS har en kul artikkel om Martin Aakervik, som desverre har noen faktafeil. Her uttaler Martin Aakervik seg om artikkelen og intervjuet.  mood

mood

 

artikkelbildeside2

Martins ord om artikkelen:

For lang tid siden kom en redaktør av et lokalmagasin å sa han ville gjøre en artikkel om meg. Han skulle finne en journalist, eller skribent å skrive noe i forbindelse med utgivelsen. Nå gikk det dårlig med det lokalmagasinet, så det hele måtte begynne fra skrætsj.

Det kan ha vært for litt over et års tid siden jeg endelig satt i intervju på Edvarts Kafé på Grünerløkka. Det som er hyggelig med små magasiner og lokale aviser er at de alltid ønsker koslige saker. Jeg fikk tilsendt artikkelen i etterkant og så med en gang faktafeil og sitater tatt ut av kontekst. Rettet det og hørte ikke mer.

Det er et poeng å fortelle verden at Raske Menn aldri var virksomme på Tveita Fritidsklubb. Jeg har heller aldri vært med i RM, men har faktisk gjort ytterst små bidrag til en sketch eller to. Det jeg kommer på i farta var no gitar greier rundt et nummer om en flamingo som spillte flamenco. Anders Hoff i RM var min bestevenn i begynnelsen av tennåra og vi starta våre første musikk prosjekter sammen. De siste årene har vi spillt sammen på Rockefeller ca en gang i året. Eller ja, nå har vi ikke vært der på et par år.

Jeg føler meg beæret over å få en tosiders artikkel om det jeg driver med på trykk. Papirkvaliteten er fantastisk og resten av magasinet har fine artikkler og bilder.