Stille før stormen

Da har dagen kommet. Endelig skal musikken, låtene og tekstene møte offentligheten for første gang. Den offisiell Slippfesten er kl 21 på Stopp Pressen i Oslo (Akersgata 55). Visning av musikkvideo og konsert med det nye matrialet. Lars Birkelund på trommer, Torbjørn Holte på bass, Bjørn Lund på munnspill, Erik Bentsen på sax og Martin Aakervik på gitar. Pluss overraskelser. Etter det offisielle blir det jam.

Bandet gikk igjennom låtene på Øvingshotellet i går og det blir en improvisert levende løsning som låter veldig bra. Alle musikerne har sterk personlighet i sine spillestiler og gir et karaktersterkt lydbilde. Martin kom fram til at gutta burde hete “Nå snakker vi!” Det er rock’n’roll med en gjeng som ofte spiller jazz og annet. Så rockere skal se det er alternative små vendinger på den gode gamle “back beaten.”

Nå er det stille, men i kveld blir det rytmer, toner og harmonier å høre. Driv, groove og gnister som fyker. Vi håper kveldens dytt er med på å dra igang domino effekten for en real big bang.